Friday, July 26, 2013

Cursuri de limba franceza


De ce sa alegeti cursurile noastre de limba franceza?

Programele noastre de limba franceza au ca focus comunicare la 360 de grade in viata de afaceri de zi cu zi si va vor ajuta sa va formati abilitati care va vor imbunatati afacerile cu partenerii francezi.

Cursurile de limba franceza sunt adaptate perfect la nevoile si obiectivele de studiu ale cursantilor nostri. Trainingul de limba franceza va vor ajuta sa invatati aceasta limba straina de la zero sau sa va imbunatatiti limbajul specializat de afaceri pe teme ca: prezentari, intalniri de afaceri, conversatii telefonice, negocieri, studii de caz.

Limba franceza este limba oficiala an 29 de tari, majoritatea formand cea ce se numeate, an franceza, La Francophonie, comunitatea tarilor vorbitoare de limba franceza. Este o limba oficială in toate agentiile ONU și un numar mare de organizații internaționale. Potrivit Uniunii Europene, 129 de milioane (26% din cei 497,198,740) de oameni in cele 27 state membre vorbesc franceza, dintre care 65 milioane(12%) sunt vorbitori nativi și 69 milioane (14%) fie o vorbesc ca limbă secundara sau limbă străina, ceea ce o face a 3-a cea mai vorbită limba secundara din Uniune, după germana si engleza. Inainte de mijlocul sec. XX, franceza servea ca limba principala în relatiile dintre puterile europene și coloniale și de asemenea ca "lingua franca" pentru populatia educata din Europa.

No comments:

Post a Comment